Home
Chinese geneeskunde
Acupunctuur
SRT  (Subconscious Release Technique)
Chinese kruidentherapie
Tui Na

Voor wie?
Door wie?
Kosten en vergoeding?
Afspraak?
Contact?

Routebeschrijving

Volg Shenmen op Facebook


privacybeleid


acupunctuur
acupunctuur
acupunctuur
acupunctuur

 

 

 

  
 Praktijk voor Acupunctuur en Coaching
S h e n m e n

Wat is SRT de Subconscious Release Technique?
(“onbewuste bevrijdings-techniek”)

Bevrijd je via het onbewuste van beperkende overtuigingen en patronen

Wat ben jij gaan geloven door alle “boodschappen” die jij vroeger van je ouders, leraren en omgeving te horen hebt gekregen? Dat bepaalt hoe jij jezelf en de wereld ziet en van waaruit jij denkt, voelt en handelt. Negatieve overtuigingen geven vaak verkramping en een emotionele lading aan bepaalde situaties en gebeurtenissen. Je wordt steeds, bewust of onbewust, getriggerd. En de patronen die zich hierdoor ontwikkeld hebben blijven zich vaak herhalen. En je beperken. En klachten en ziekten veroorzaken. Zonder dat je dat wil en vaak zonder dat je daar grip op kan krijgen...

SRT GLOBAL heeft hier een antwoord op. Het is gecreëerd met de intentie en het doel om personen in hun kracht te zetten met een bijzondere en zeer effectieve energetische methode, de Subconscious Release Technique. Zoals de term al zegt, de kracht ligt in het werken met het onbewuste. Vaak weten we en zien we het allemaal wel, maar het daadwerkelijk veranderen is een ander verhaal…..

Het is een relatief eenvoudige maar erg krachtige techniek, waarbij onmiddellijk een diepgaande, positieve energetische verschuiving plaatsvindt. Er wordt dan ook meestal direct een vrijer en lichter gevoel ervaren. Met behulp van spiertesten worden beperkende overtuigingen en patronen opgespoord. De bijbehorende emoties worden vervolgens doeltreffend via de ademhaling losgelaten (released) en getransformeerd, energie (qi) kan weer soepeler stromen. Klachten kunnen zo in de kern worden aangepakt.

“Deze techniek stelt mensen in staat om elke mentale en emotionele blokkade te verwijderen en patronen uit hun verleden te doorbreken. Hierdoor kunnen hun doelen en potentie optimaal verwezenlijkt worden en kunnen zij het leven kunnen creëren waar zij voor bedoeld zijn. SRT, gebaseerd op de technieken van de beste leraren aller tijden, kan, wanneer deze goed en regelmatig wordt toegepast, iemands leven compleet openen en transformeren.”

SRT is vormgegeven in de Verenigde Staten door Coral Grant, is zich momenteel succesvol over de wereld aan het verspreiden en is nieuw in Nederland. Ik heb het voorrecht om een directe leerling van haar te zijn en uitgebreide en intensieve training en coaching te mogen ontvangen. Sinds juni 2019 ben ik gediplomeerd SRT- energy en mind coach, mag me inmiddels master noemen, en heb ik als eerste een praktijk in Nederland waarin gewerkt wordt met deze methode. Ik zie het als mijn missie om SRT in Nederland verder uit te breiden en vorm te gaan geven, omdat ik iedereen het geluk en de vrijheid gun dat op deze manier zo eenvoudig en snel te bereiken is.

In mijn praktijk maak ik een unieke combinatie, waarbij ik de betreffende emoties koppel aan elementen en de bijbehorende meridianen, wat ik weer integreer in de acupunctuurbehandeling. De verruiming die ontstaan is door de SRT kan rustig verder indalen en de effecten van de acupunctuur en de SRT worden over en weer versterkt. Lichamelijke en/of mentaal-emotionele verstoringen kunnen zo op een nog dieper niveau worden opgelost.

Uiteraard kan SRT ook op zichzelf staand gebruikt worden. Desgewenst kan de methode in (groeps- of individuele) workshops aangeleerd worden zodat je er ook zelf thuis mee aan de slag kan om structureel je leven in eigen hand te nemen en optimaal tot je recht te komen. Word de best mogelijke versie van jezelf!